Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda Arnavutköy Belediyesi Futbol SK’yı Ali Aydemir’in attığı iki golle 2-0 mağlup etti. Üst üste üçüncü galibiyetini alan sarı-yeşilliler, zirve yarışındaki iddiasını güçlendirerek puanını 15’e yükseltti.
Ali Aydemir sahneye çıktı
Lige istediği başlangıcı yapamayan Şanlıurfaspor, son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çekiyor. Ligin 8. haftasında Arnavutköy Belediyesi Futbol SK’ya konuk olan sarı-yeşilli ekip, Bolluca Stadı’nda oynanan karşılaşmada etkili bir performans ortaya koydu.
Saat 13.00’te başlayan mücadelede düdük Oğuzhan Hamitoğlu’ndaydı. Hamitoğlu’nun yardımcılıklarını Harun Günaydın ve Volkan Altuntaş üstlendi.
Karşılaşmaya kontrollü başlayan Şanlıurfaspor, rakip kalede etkili ataklar geliştirdi. Sarı-yeşilliler, aradığı golü 30. dakikada Ali Aydemir ile buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda da hız kesmedi
İkinci yarıya da etkili başlayan Şanlıurfaspor, 55. dakikada bir kez daha Ali Aydemir’in golüyle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda skor üstünlüğünü korumayı başaran ceylanlar, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Attığı iki golle galibiyetin mimarı olan Ali Aydemir, performansıyla ön plana çıktı.
Sarı-yeşilliler yeniden yükselişte
Ligin ilk haftasındaki galibiyetin ardından oynadığı dört karşılaşmada üç beraberlik ve bir mağlubiyet alan Şanlıurfaspor, son üç maçını kazanarak önemli bir çıkış yakaladı. Bu süreçte 9 puan toplayan sarı-yeşilliler, toplam puanını 15’e yükseltti.
Şanlıurfaspor, elde ettiği galibiyetle maç fazlasıyla ligde 5. sıraya yerleşirken zirve takibini sürdürdü. Arnavutköy Belediyesi Futbol SK ise eksi 3 puanda kalarak 16. sırada yer aldı.
Üst üste gelen üç galibiyetle moral bulan Şanlıurfaspor, yükselen form grafiğini sürdürerek zirve yarışında daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.