VALİ ŞILDAK, ATATÜRK ORMANINI ZİYARET ETTİ

YEREL - 02-05-2024 15:43

Vali Hasan Şıldak, Atatürk Ormanı olarak bilinen Gölpınar Tabiat Parkını ziyaret etti. Piknikçilerle bir araya gelerek taliplerini de dinleyen Vali Şıldak, Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Vali Hasan Şıldak, yoğun mesaisi içerisinde piknik sezonunun da açılması ile birlikte kentte en rağbet gören adreslerin başında gelen Atatürk Ormanını ziyaret etti. Tüm bölgeyi gezen ve piknikçilerle bir araya gelen Vali Şıldak, alandaki eksiklikler ve talepler ile ilgili vatandaşları dinledi. Gece ışıklandırması, ihtiyaç alanları ve koruma altındaki bölgeler ile ilgili ek talimatlar veren Vali Şıldak, vatandaşların konforu ve alanın korunması için çalışmalar yapılacağını ifade etti. 

*Yaban Hayatı Emin Ellerde*
Vali Şıldak, temaslarında yine Atatürk Ormanı Gölpınar Tabiat Parkı içerisinde yer alan Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada doğa ortamında yaralanan, kaçakçılık çerçevesinde yakalanarak tedavileri süren doğa dostları için yapılan çalışmaları inceleyen Vali Şıldak, merkezin her türlü imkan bakımından verimli bir yer olduğunu söyledi. Merkez çalışanlarını özverili tutumundan dolayı tebrik eden Vali Şıldak ardından tedavileri tamamlanan iki Şahini doğaya saldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü personelinin de eşlik ettiği temaslarını tamamlayan Vali Şıldak, ardından şehir merkezine dönüş yaptı.

Günün Diğer Haberleri