HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GÜNLÜK 6 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR

Haliliye Belediyesi’nin Aşevi hizmetinden faydalanan vatandaşların sofralarına ulaştırdığı ekmekler, Belediye bünyesinde üretiliyor. Ekmek Üretim Tesisi ile günlük 6 bin ekmeği hanelere dağıtan ekipler, vatandaşların gönüllerine dokunuyor.

YEREL - 08-11-2024 11:27

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE GÜNLÜK 6 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Üreten Belediye” anlayışıyla yeni Atölyelerin kurulduğu Haliliye Belediyesi’nde çalışmalar sürüyor.

Vatandaşlara dokunacak sosyal projelerin hayata geçirildiği Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 4 bin 198 haneye günlük 3 çeşit yemek ulaştırıyor. Aşevi hizmetiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Haliliye Belediyesi, günlük yemeklerin yanında hanelere dağıtılan sıcak ekmeği de bünyesinde üretiyor. Üretimi destekleyen proje ile Ekmek Üretim Tesisi kuran Haliliye Belediyesi, Aşevi hizmetinden faydalanan vatandaşlar için günlük 6 bin ekmek hazılıyor. Belediye bünyesindeki ustalar tarafından geç saatlerde başlayan hummalı çalışmalar ile hijyenik ortamda hazır hale getirilen ekmekler, sabahın ilk ışıklarıyla sefer taslarına konulan yemekler eşliğinde hanelere dağıtılıyor. Gönüllere dokunan proje ile hizmette hızlı işleyişi ve tasarrufu amaçlayan Haliliye Belediyesi, vatandaşlardan takdir topluyor.

Öte yandan, Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü tarafında yapılan açıklamada ise belediye bünyesindeki hizmetlerden faydalanmak isteyen vatandaşların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ENGELLİLER HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

ENGELLİLER HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

12-05-2026 - YEREL

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

12-05-2026 - YEREL