YEREL
Giriş Tarihi : 13-07-2023 14:01

AKPİYAR MAHALLESİNDE YOLLAR SICAK ASFALTLA YENİLENİYOR

AKPİYAR MAHALLESİNDE YOLLAR SICAK ASFALTLA YENİLENİYOR

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akpiyar Mahallesinde ömrünü tamamlamış ve deforme olan yollar sıcak asfalt serimiyle yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye yeni yollar kazandırılırken, deforme olmuş ve ömrünü tamamlamış asfalt yollarda da yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Akpiyar Mahallesinde deforme olmuş asfalt yolların bozulması nedeniyle yoldaki asfalt tamamen sökülerek yeni sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların bozuk yollarda sorun yaşamaması için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla fen işleri ekipleri geçen yıldan itibaren asfalt yol yenileme seferberliği içerisine girerken, ömrünü tamamlamış eski asfalt yollar yenilenip konforlu yollar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, olumsuz hava koşulları oluşmadan yaz aylarında yoğun bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çekerek vatandaşlara daha fazla yenilenmiş yol sunabilmek için fen işleri ekiplerinin seferberlik halinde olduğu dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Akpiyar Mahallemizde deforme olmuş eski yollarımızı sıcak asfalt serimi münasebetiyle yeniliyoruz. Yaptığımız bu çalışmalar neticesinde İnşallah vatandaşlarımız daha konforlu ve sorunsuz yollarda seyahat edecek. 

Fen işleri personelimiz ve yüklenici firma gerçekten çok ciddi bir yoğunlukla çalışıyor. Hava koşulları el verdiği sürece, kış aylarına gelmeden programlı olarak asfalt serimi işlemini sürdüreceğiz. Yenilenen yollarımız ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Karaköprü’müzü hak ettiği yere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akpiyar Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt yol yenileme çalışmasının yanı sıra yeni yerleşim alanları açılan mahallelerde de yol açma faaliyetlerini programlı olarak sürdürüyor. 

AdminAdmin