Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
YEREL

ANKARA’DA HALİLİYE RÜZGARI

ANKARA’DA HALİLİYE RÜZGARI
Paylaş:

Haliliye Belediyesi, Ankara’da düzenlenen ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ fuarında stant açtı. Haliliye’nin tanıtıldığı standına, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. 

Ankara Başkent Millet Bahçesinde başlayan Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde Haliliye Belediyesi de yerini aldı. Haliliye ve Göbeklitepe başta olmak üzere birçok tarihi ve turistik mekanının tanıtımı hedeflenen stant, fuarı ziyaret eden birçok vatandaşın ilgisini çekiyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın da
katıldığı fuarda, Haliliye Belediyesinin standı milletvekilleri ve belediye başkanları ile birçok siyasi ve bürokrata da ev sahipliği yaptı.

Haliliye Belediyesi de, açtığı stantta ilçedeki tarihi ve turistik alanları misafirlere tanıttı. Haliliye standında Mehteran ekibi ve Halk Oyunları ekibinin sahne alırken Külünçe ve menengiç kahvesi ikramıyla da kentin lezzetleri ziyaretçilere sunuldu. Stantta sergilenen Haliliye Belediyesi Geleneksel El Sanatları Merkezinde ortaya çıkarılan el sanatlarından olan tespih, ahşap oymacılığı, bakır ve culha ürünleri de büyük beğeni topladı.

Şanlıurfa Tanıtım Günleri, 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.