SİYASET
Giriş Tarihi : 25-04-2023 12:37

Aslantaş, ben mazlumun ve mağdurun adayıyım!

Aslantaş, ben mazlumun ve mağdurun adayıyım!

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala, Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı olarak seçimlere girecek olan Abdulkadir Aslantaş’ın bölgenin en güçlü adayı olarak gösteriliyor. 
Parti genel merkezlerinin açıkladığı aday listelerinin ardından Şanlıurfa’ya gelen milletvekili adayları saha çalışmalarına yoğun bir şekilde başladılar.  Milletvekili seçimlerine girecek olan adaylar bölgedeki vatandaşların sorunlarını not almaya başladı. Parti adaylarının köy gezilerinde yaptığı açıklamalar fazla rağbet görmezken, gençler tarafından sosyal medyada büyük rağbet gören Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş gençlerin yeni gözdesi oldu. 
“Ben halkım, ben mazlumun ve mağdurun adayıyım.” Diyerek köy köy dolaşan Aslantaş; “hiçbir aşiret ve kanaat önderinin elini öpmeden, sadece halkımın oylarına talibim” diyerek saha çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa merkez ve bütün ilçelerden alacağım oylarla birçok küçük partiden daha fazla oy alacağını belirten Aslantaş Şanlıurfa’da yeni bir siyaset tarihi yazacağını belirtti. 
Şanlıurfa da siyasetin yeniden şekilleneceğini ifade eden Abdulkadir Aslantaş, artık el etek öperek siyaset yapılmaması gerektiğini ifade etti. Özellikle oy potansiyeli yüksek olan aşiret reislerinin yanına giderek halka sırtını dönen siyasetçilerin tarihe gömüleceğini bildirdi. 
Seçimlere sayılı günler kala halk kucaklaşmalarını devam eden Aslantaş, kırsal mahallelerde ikamet eden gençlerin yeni siyasi idolü haline gelmesi, partili milletvekili adaylarını da rahatsız ettiği ifade ediliyor. Gittiği her mahalle ve köyde büyük bir tezahüratla karşılanan ve selfi yarışına giren gençler, Aslantaş’ı; “Gençliğin abisi, en güvenli siyasi liman” olarak görüyor. 
Şanlıurfa da yapılacak olan milletvekili seçimlerinin şimdiden büyük bir yarışa dönmesi seçmeni de oldukça memnun ediyor. Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş’ın 14 milletvekili sıralamasında, şimdiden Ankara da Şanlıurfa milletvekili olarak gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.

AdminAdmin