YEREL
Giriş Tarihi : 16-10-2023 19:17

BAŞKAN BAYDİLLİ KAHRAMANMARAŞLI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Şanlıurfa’yı ziyaret eden Kahramanmaraş Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırlayarak sohbet etti

BAŞKAN BAYDİLLİ KAHRAMANMARAŞLI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşları makamında ağırlayıp bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Şanlıurfa’yı ziyaret eden Kahramanmaraş Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı ile deprem sonrası zorlu bir dönemden geçen Kahramanmaraşlı öğrenciler Şanlıurfa’ya gelirken, Başkan Baydilli de öğrencileri misafir ederek hem moral verdi hem de desteklerini iletti. Öğrencilerle ve öğretmenleriyle bir süre sohbet eden Başkan Baydilli Karaköprü’de eğitim adına yapılan proje ve hizmetlerden de bahsetti.

Öğrencilerin ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Metin Baydilli, Kahramanmaraş’tan gelen gençleri ağırlamaktan ve sohbet etmekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Başkan Baydilli açıklamasında şu cümlelere yer verdi:

“Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı ile birlikte bir medeniyet buluşması gerçekleşmiş ve Kahramanmaraş’taki gençlerimiz ile Urfa’daki gençlerimiz birbirlerinin memleketini ziyaret etmişlerdir. Şanlıurfa’ya gelen Kahramanmaraşlı kardeşlerimizi ve kıymetli hocalarını misafir etmek istedik.

Kahramanmaraş 6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen illerden biri oldu ve her zaman gönlümüzde yer aldı, acılarını yaşadık. Şanlıurfa’mıza gelen öğrenci kardeşlerime ve öğretmenlerine tekrar hoş geldiniz diyorum, ziyaretleri için de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Ziyaretin anısına misafir öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Baydilli, öğrencilere kitap hediye ederken öğretmenlerine de plaket takdim etti.


 

AdminAdmin