YEREL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 13:19

BAŞKAN BAYDİLLİ KIRSALDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN BAYDİLLİ KIRSALDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek hem kırsala yapılan yatırımları anlattı hem de hizmetlerin devamı için destek istedi
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart mahalli idareler seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçeye bağlı Pınarbaşı ve Küçükalanlı kırsal mahallelerini ziyaret eden Başkan Baydilli buradaki vatandaşlarla buluşarak kırsalda gerçekleştirilen çalışmalarını ve projelerini anlattı. Başkan Baydilli’ye kırsal ziyaretlerinde belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Kırsalda her mahalle ve mezraya dokunduklarını belirten Başkan Baydilli hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam etmesi için vatandaşlardan seçimlerde destek istedi. Kırsal Mahallelerin AK Parti belediyeciliği ile birlikte hizmet gördüğünün altını çizen Başkan Metin Baydilli, görev yaptıkları sürede Karaköprü kırsalındaki bütün mahallelere hizmet götürdüklerini kaydetti.

Başkan Baydilli şu ifadeleri kullandı:

“Karaköprü’müzde 86 mahalle ve 90 mezra olmak üzere 176 adet kırsal yerleşkemiz bulunuyor. Biz bu yerleşkelerin hepsinde yol yenileme çalışmaları yaptık. Bu yıl sathi asfalt çalışmalarıyla kırsal yollarımızı daha da sağlam hale getirmeye başladık. Bunun yanında birçok mahallemize çok amaçlı salon ve kırsaldaki çocuklarımız için sentetik çim saha kazandırdık.

Bunlar daha yapacaklarımızın teminatıdır ve emin olun ki kırsalımıza kazandıracaklarımız henüz bitmedi. Biz kırsalı merkezden ayırmadık çünkü vatandaşlarımıza değer veriyoruz, onların gönlüne girmeyi öncelik görüyoruz. Misafirperverliğiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.”

Pınarbaşı ve Küçükalanlı kırsal mahallelerindeki vatandaşlar da yapılan hizmetler için Başkan Baydilli’ye teşekkür ederek desteklerini ilettiler.

AdminAdmin