YEREL
Giriş Tarihi : 08-05-2024 09:18

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ, YAŞANABİLİR BİR KARAKÖPRÜ İÇİN KADIN VE KIRSAL KALKINMA KOOPERATİFLERİ KURACAĞIZ

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ, YAŞANABİLİR BİR KARAKÖPRÜ İÇİN KADIN VE KIRSAL KALKINMA KOOPERATİFLERİ KURACAĞIZ

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, meclis toplantısı sonrası yaptığı açıklamada daha yaşanılabilir, kalkınan bir Karaköprü için ortak akıl ve kurumsal yapının tamamlanmasına vurgu yaptı

Karaköprü Belediyesinin mayıs ayı belediye meclis toplantısının ilk oturumu Başkan Nihat Çiftçi’nin yönetimi ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri ve önergeler okunup onaya sunulurken, ilçede gerçekleştirilecek olan yeni hizmetler gündeme getirildi.

“ÇAĞDAŞ VE YAŞANILABİLİR BİR KARAKÖPRÜ İÇİN YOL HARİTAMIZ NETLEŞİYOR"

Başkan Nihat Çiftçi meclis toplantısının ardından bir açıklama yaparak toplantıyı ve gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirirken, şu cümleleri kullandı:

“Karaköprü ilçemizin hizmete kavuşması, sorunların derlenip toplu hale getirilmesi, kurumsal olarak toplanması ve geleceğin planlanması noktasında meclis üyelerimizin katkıları var. Meclisimizde ilçemiz için önemli kararlara imza atıyoruz gerek yatırım noktasında gerekse belediye birimlerinin önünün açılması noktasında meclisimiz çalışmalarını yürütüyor.

Bugün meclis konuları arasında mahallelerimizde kadın kooperatiflerinin kurulması, kırsaldaki sorunların çözüm için kırsal kalkınma kooperatiflerinin kurulması gibi önemli konular vardı. Karaköprü’yü yaşanılabilir, çağdaş, ortak akılla yönetilebilen, kurumsal yapısı tamamlanmış bir hale getirmeye çalışıyoruz.”

AdminAdmin