Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
YEREL

BAŞKAN ÖZYAVUZ: YENİ YILDA DA HARRAN İÇİN ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 2026 yılının gelişi dolayısıyla bir yeni yıl mesajı yayımladı. 

BAŞKAN ÖZYAVUZ: YENİ YILDA DA HARRAN İÇİN ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ 
Paylaş:

Başkan Özyavuz mesajında şu ifadelere yer verdi:"Sevgili Harranlı hemşehrilerim, Yeni bir yıla daha umut ve heyecanla giriyoruz. 2026 yılının tüm insanlığa sağlık, sevgi, barış, huzur ve bereket getirmesini yürekten diliyorum.
2025 yılını hizmetlerle dolu dolu geçirdik. Altyapı ve üstyapı çalışmalarından spor tesislerine, kültür etkinliklerinden sağlık projelerine, yeşil alan düzenlemelerinden ilçemizi daha yaşanabilir kılan her alanda yoğun bir mesai harcadık. Palmiye ağaçlarıyla güzelleşen sokaklarımız, yeni spor sahalarımız, yenilenen yollarımız ve kırsal mahallelerimize ulaşan yatırımlarımızla Harran'ımızı geleceğe taşımanın gururunu yaşadık. Bu başarılar, siz değerli hemşehrilerimin desteğiyle mümkün oldu.Yeni yılda da Harran'ımız için durmadan çalışmaya, üretmeye ve yeni projelerle ilçemizi daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, daha modern, daha yeşil ve daha mutlu bir Harran için el ele vereceğiz.
Bu vesileyle, 2026 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor; siz değerli hemşehrilerimin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl olsun.

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.