Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
SİYASET

DEM Partili Ayan’dan Suruç Devlet Hastanesi çıkışı

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, Suruç Devlet Hastanesi’nde yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek, hastaların saatlerce ayakta MR sırası beklediğini söyledi ve Sağlık Bakanlığı’nı göreve çağırdı.

DEM Partili Ayan’dan Suruç Devlet Hastanesi çıkışı
Paylaş:

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, Suruç Devlet Hastanesi’nde yaşanan yoğunluk ve sağlık hizmetlerindeki yetersizlikleri gündeme taşıdı.

Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, hastanede özellikle MR çekimi için yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Yaşlı, çocuk ve hasta vatandaşların saatlerce ayakta sıra beklemek zorunda kaldığını belirten Ayan, “Her gün aynı tablo yaşanıyor. Sıra bulamayanlar ise sıcak hava, yol uzunluğu ve ekonomik kriz demeden Urfa merkeze yönlendiriliyor.” ifadelerini kullandı.

Sağlık hizmetlerine erişimin insani koşullarda sağlanması gerektiğini vurgulayan Ayan, Sağlık Bakanlığı’nı soruna acil çözüm bulmaya davet etti.

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.