YEREL
Giriş Tarihi : 07-12-2022 16:46

DİYANET YAYINLARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR.

DİYANET YAYINLARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLİYOR.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarı, kitapseverlerle buluşmaya devam ediyor. Fuarda yerini alan Diyanet yayınlarına yoğun bir ilgi oluyor.

Birçok yazar ve yayınevinin yer aldığı Kitap Fuarında, Diyanet yayınları  okuyucularıyla buluştu. Farklı yaş gruplarından gelenler, kitapları inceleme fırsatı buldu. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği yayınlar görevliler tarafından tanıtıldı.

Standa yoğun ilgi gösteren vatandaşlara, Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere yönelik faaliyetleri hakkında da bilgiler verildi. Diyanet yayınlarının çocuklara yönelik yayınladığı ‘’Cim’’ dergisi yoğun bir ilgi gördü. 

Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Aslan, Fuarı gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Müftü Aslan yaptığı konuşmada, ‘’Burada  sadece kitaplar sergilenmiyor. Aynı zamanda konferanslar düzenleniyor. Fuarlar okuyucu ile yazarları bir araya getiriyor. Bizler de fuarda ki yerimizi aldık. Teveccühler çok yoğun oluyor. Her yaştan okuyucularımız var. Yoğun ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Farklı şehirlerden katılımlar söz konusu, diğer illerden gelen bir çok kitap var. İslami alanda da her dilden çeviriler mevcut. Fuarda bizim okuyucu kesim istediği kitaba ulaşabilir. Özellikle Diyanetin standı yoğun bir okuyucu akınına uğruyor. Bizler de İl ve İlçe Müftülükleri olarak gerekli destekleri kendilerine sunmaktayız. Diyanet yayınlarının tanıtılması için bütün imkanlarımızı ve çabalarımızı sarf ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Fuarda 100 yayınevi, 166 yazar katılım sağlıyor. Fuar, 11 Aralık Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 

AdminAdmin