YEREL
Giriş Tarihi : 06-11-2023 20:01

Eyyübiye Kırsalında Asfalt Sevinci Yaşanıyor

Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal mahallelerde sathi asfalt kaplama çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, onlarca araç ve iş makinasından oluşan ekibini ilçenin en batısındaki Kırkmağara Mahallesi’ne yönlendirdi.

Eyyübiye Kırsalında Asfalt Sevinci Yaşanıyor

Hafta sonu Suruç ilçe sınırındaki Kırkmağara Mahallesi’ne giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, muhtar Nedim Polat ve mahalle sakinleriyle birlikte asfalt çalışmalarını başlattı.

İlçenin nüfus ve yerleşim bakımından en büyük kırsal mahallelerinden olan Kırkmağara sakinleri, yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulacak olmanın sevincini yaşarken, Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte Kırkmağara Mahallesi’nin sokaklarında incelemelerde bulunan Başkan Kuş, Eyyübiye’nin köy içi yollarını yapacaklarına dair söz verdiklerini anımsatarak, “Kırsal mahallelerimizi önce stabilize, ardından sathi kaplama ile buluşturacaktık. Bugün itibariyle Kırkmağara Mahallemizde çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Eyyübiye’nin bir ucunun Suruç’a, bir ucunun Ceylanpınar’a, diğer ucunun Akçakale ve Harran ile Haliliye ve Karaköprü’ye kadar uzayan büyük bir ilçe olduğunu kaydeden Başkan Mehmet Kuş, “Durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dün Harran sınırımızdaydık, bugün Suruç sınırımızdaki Kırkmağara Mahallemizdeyiz. Yarın da kısmet olursa Ceylanpınar ve Viranşehir’e yakın kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah, yıllara sari şekilde kırsal mahallelerimizdeki sathi kaplama çalışmalarımızı tamamlayarak, vatandaşlarımızın bu sıkıntısını gidermiş olacağız” diye konuştu.

Kırkmağara Mahallesi’nin 300 hane ve 2000’den fazla nüfusa sahip olduğunu kaydeden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise, burada büyük bir çalışma başlatıldığını ifade etti. Eyyübiye ilçesi, Kırkmağara Mahallesi sakinleri ve tüm Şanlıurfa adına Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür eden Moğal, “Eyyübiye’de yapılan çalışmalardan inşallah herkes memnun kalacak. Allah, başkanımızdan razı olsun” dedi.

Kırkmağara Mahalle Muhtarı Nedim Polat ve mahalle sakinleri de oldukça büyük bir yerleşim alanına sahip olan mahallelerine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

AdminAdmin