EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-05-2023 17:54

Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımız, Harran Üniversitesini Ziyaret Etti

Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımız, Harran Üniversitesini Ziyaret Etti

2002 Vakıflar İlköğretim Okulu’nun bu sene mezun olacak öğrencileri, Harran Üniversitesinde bir dizi etkinliğe katıldılar.
Osmanbey Yerleşkesinde düzenlenen etkinlikler, gençlerin göl çevresine ağaç dikimi ile başladı. Ağaç dikim alanındaki etkinliğe, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Üniversite Genel Sekreteri Zübeyir Zorlu, 2002 Vakıflar İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Doğan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Harran Üniversitesi Yönetim Kademesi Ve Öğrenciler Birlikte Ağaç Dikti
Ağaç dikiminin ardından, İl Milli Müdürü Fevzi Kurt, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, 2002 Vakıflar İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Doğan ve öğrenciler, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nu ziyaret ettiler.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ve minik gençler arasında güzel anlar yaşandı. Minikler kendi elleriyle hazırladığı çiçeği, Rektör amcalarına hediye ettiler.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Bugünün çocukları, yarının büyükleri, aklın ve bilimin ışığında inşallah Harran Üniversitemizi tercih edecekler. Gençler için elimizden geleni yapmaya hazırız ve yapacağız. Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir. Harran Üniversitesi de onların üniversitesidir. Ziyaretimize gelen Milli Eğitim Müdürümüze, Okul müdürümüze ve minik misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Rektörlük ziyaretinden sonra minik gençlerle, Ziraat Fakültesinin organizasyonunda düzenlenen etkinliğe geçildi.  Osmanbey Yerleşkesi Hüseyin Apan Konferans Salonunda yapılan etkinliğe Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Tema Şanlıurfa İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, 2002 Vakıflar İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Doğan, akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Çocuklarla ağaç, doğa, çevre temalı konuşmalar yapılmasının ardından minik öğrenciler Dekan Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu’ya çiçek takdim ettiler.
Etkinlikler, Ziraat Fakültesi’nin hazırladığı müzik şöleni ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

 

AdminAdmin