Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
YEREL

GENÇ İZCİLER MEVLİD-İ NEBİ” KAMPINDA BULUŞTU

Şanlıurfa Diyanet İzcilik Spor Kulübü tarafından düzenlenen “1500. Yılında Mevlid-i Nebi” Kampı, Karaköprü Hacı İbrahim Öncel Camii’nde coşkulu bir açılışla başladı.

GENÇ İZCİLER MEVLİD-İ NEBİ” KAMPINDA BULUŞTU
Paylaş:

İzciler ilk geceyi cami bahçesine kurulan çadırlarda geçirerek izcilik ruhunu yaşadı. Gün boyu çeşitli oyunlarla eğlenen çocuklar, sohbetlerle kaynaştı. Gece teheccüd namazında saf tutan gençler, sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim mukabelesi okudu ve ardından sabah namazını cemaatle kıldı.

Açılış programının ardından izciler, cuma namazının ardından Osmaniye’ye hareket etti. Kamp, burada dört gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Şanlıurfa Diyanet İzcilik Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sefalı, gençlerin önemine değinerek, “Gençlerimiz hem izcilik faaliyetleriyle kardeşlik ve dayanışmayı yaşıyor hem de Mevlid-i Nebi’nin manevi atmosferini derinden hissediyor. Bu kamp, onların hem ruhen hem bedenen gelişimine katkı sağlayacak.” ifadelerini kullandı.



 

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.