YEREL
Giriş Tarihi : 09-12-2023 13:08

GENÇLERİN ALTERNATİF DERS ÇALIŞMA ORTAMI: OKUMA EVLERİ

GENÇLERİN ALTERNATİF DERS ÇALIŞMA ORTAMI: OKUMA EVLERİ

Karaköprü Belediyesi’nin eğitime kazandırdığı okuma evleri ders çalışan gençler için alternatif bir çalışma ortamı sunarken, öğrenciler sessiz bir ortamda sınavlara hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesinin eğitime katkı sağlamak amacıyla ilçeye kazandırdığı okuma evleri ile halk kütüphanesi sınavlara hazırlanan ve sakin bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler için alternatif ders çalışma ortamı haline geldi. Atakent, Esentepe, Seyrantepe ve Doğukent mahallelerindeki okuma evine gelen öğrenciler temiz ve sessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı bulurken, 

YKS, KPSS, ALES, LGS, TUS ve YDS gibi sınavlara hazırlanmak için bir çalışma ortamına ihtiyaç duyan öğrenciler okuma evlerinde sessiz bir ortamda kendilerine sunulan imkanlar dahilinde sınavlara hazırlanıyor. Okuma evlerinden yararlanan öğrenciler bu hizmeti kendilerine sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederek verimli ders çalışmalarında bu tesislerin çok önemi olduğunu ifade ettiler. 

Her zaman gençlerin en iyi eğitimi alıp yetişmiş bireyler olması için uğraşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ilçeye kazandırdığı 4 adet okuma evinde yüzlerce genç ders çalışırken, Başkan Baydilli’nin girişimleriyle 5 adet okuma evi daha ilçeye kazandırılarak daha fazla öğrencinin bu hizmetten faydalanması sağlanacak. Yeni okuma evlerinin çoğunun bitme aşamasına geldiği öğrenilirken, kısa süre sonra tamamlanıp gençlerin hizmetine sunulacağı bildirildi. 

Karaköprü Belediyesinin Esentepe, Seyrantepe ve Atakent mahallelerindeki okuma evleri 08.00 – 21.000 saatleri arasında, Doğukent Okuma evi ve halk kütüphanesi 08.00- 17.00 saatleri arasında gençlere hizmet veriyor.

AdminAdmin