SİYASET
Giriş Tarihi : 19-01-2023 22:55

Gök, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Üroloji Uzmanı Dr. Süleyman Gök, Gaziantep’e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

Gök, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'te bir ayara gelen Üroloji Uzmanı Dr. Süleyman Gök, genel başkan Kılıçdaroğlu’nun iki günlük programına eşlik ederek Şanlıurfa ile ilgili sorun ve talepleri iletti.
Karşılıklı yapılan görüşmede Şanlıurfa’nın her noktasında bir dizi gezi ve incelemelerde bulunan Sivil Toplum kuruluşlarının gezen, bölgenin sevilen ismi Dr. Süleyman Gök, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile daha öncede sık sık bir araya gelirduk, iki günlük ziyaretinde de kendilerini yalnız bırakmadık. Her konuda kendilerine destek olarak Şanlıurfa ile ilgili şahsıma vatandaşlarımız tarafından iletilen talepleri paylaştık. Görüşmenin çok sıcak bir ortamda gerçekleştiğine dikkat çeken Gök, sayın genel başkan bize ilgi ve alakası ile bir kez daha geleceğin lideri sinyalini verdi.
Bu yıl yapılacak olan Milletvekilliği seçimler için kolları sıvadı. Daha önce Ceylanpınar, Viranşehir, Birecik gibi ilçelere çıkarma yapan esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan doktor Süleyman Gök, var gücüyle esnaf ve oda başkanlarını ziyaret etmeye kent için yaptığı projeleri anlatmaya ara vermeden sürdürüyor.

AdminAdmin