YEREL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 12:41

JANDARMADAN BİR OPERASYON DAHA

Şanlıurfa’da dün 13 ilçe genelinde Jandarma tarafından 49 farklı adrese düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirilirken 16 kişi gözaltına alındı.

JANDARMADAN BİR OPERASYON DAHA

Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Emniyet ve Jandarma ekiplerinin yaptığı denetim ve operasyonlar il geneline yayılırken, çalışmalarda büyük başarı elde ediliyor. Jandarma ekiplerinin dün yine sabah erken saatlerde 13 ilçe genelinde 629 personelin katılımıyla düzenlediği operasyonlarda 49 adrese baskın düzenlendi. Baskınlarda; bir kilo 213 gram esrar ve 267 gram metamfetamin maddesi, 2 adet piyade tüfeği, 14 adet ruhsatsız tabanca, 23 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat, 500 paket kaçak sigara, 2 adet çalıntı motosiklet ve bir adet çalıntı otomobil ele geçirdi. Operasyonlarda 16 kişi gözaltına alınırken, yine gün boyu süren denetim ve diğer operasyonlarda çeşitli suçlarda aranan 25 kişi yakalandı.
Operasyon ile ilgili bilgileri kamuoyuyla paylaşan Vali Hasan Şıldak, özellikle uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığın devam edeceğinin altını çizerek tüm güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin