SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 22:50

KAPLAN, RAMAZAN AYIMIZ BARIŞLARA VESİLE OLSUN

KAPLAN, RAMAZAN AYIMIZ BARIŞLARA VESİLE OLSUN

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Suruç’ta Şahin ailesi arasında yaşanan husumeti barışla noktaladı.
Suruç’ta Şahin ailesinin yaşadığı talihsiz bir olaydan dolayı oluşan husumet, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan’ın araya girmesi ile barışla sonuçlandı.
 Suruç ilçesinin Kara Köyünde yapılan Barış Törenine, DEVA Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Hidayet Hülagü, Mehmet Eroğlu, Mustafa yüksel, Cemal Yıldız ve kanaat önderleri katılım gösterdi.
Ramazan ayı’nın Barışlara vesile olmasını temenni eden DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan şunları kaydetti;
“İl olarak Ramazan ayına, Barış’a vesile olarak girmenin sevinci içerisindeyiz. Suruç’ta Şahin Ailemiz arasında talihsiz bir olay yaşanmıştı. Bizlerde Barışa vesile olarak yaşanan olayı tatlıya bağladık. Ramazan ayı barıştır, berekettir, bolluktur, merhamettir, sevgidir. Bu vesile ile Başta Tüm Şanlıurfalı Hemşerilerimin ve Tüm İslam aleminin Ramazan-ı şerifini tebrik ediyorum. Rabbim Ramazan ayımızı bereketli kılsın” dedi.

AdminAdmin