SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 15:46

KAPLAN, SİVEREK’TE ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ.

KAPLAN, SİVEREK’TE ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Siverek Esnaflarını ziyaret ederek Sorunları dinledi

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan Siverek Esnaflarını ziyaret ederek Siverek’in Sıkıntı ve sorunlarını dinledi, Siverek için çözüm odaklı Projeler geliştireceklerini belirtti.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan bugün ziyaretlerine Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden biri olan Siverek ilçesinde çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu. Esnaflarla bir araya gelen Kaplan, Siverek maalesef hakettiği yerde değil, biz gelirsek Siverek ilçemizi mega projelerle hak ettiği yere taşıyacağız”dedi.

Kaplan; “ Bugün Şanlıurfamızın en büyük ilçelerinden biri olan Siverek ilçemizi ziyaret ettik. Esnaflarımızın ve halkımızın sorunlarını dinledik. Yerel anlamda Siverek ilçemiz maalesef hak ettiği yerde değil. Karacadağ kayak merkezi kaderine terkedilmiş durumda. Yapılan projeler sadece günü kurtarmak. İnşallah Siverek halkı 31 Mart’ta bize bu yetkiyi verirse Siverek ilçemiz, başta turizm olmak üzere, vizyonel projelerle   büyük bir değişim yaşayacaktır.”dedi.

AdminAdmin