Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
SİYASET

KAPLAN, SİVEREK’TE ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ.

KAPLAN, SİVEREK’TE ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ.
Paylaş:

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Siverek Esnaflarını ziyaret ederek Sorunları dinledi

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan Siverek Esnaflarını ziyaret ederek Siverek’in Sıkıntı ve sorunlarını dinledi, Siverek için çözüm odaklı Projeler geliştireceklerini belirtti.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan bugün ziyaretlerine Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden biri olan Siverek ilçesinde çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu. Esnaflarla bir araya gelen Kaplan, Siverek maalesef hakettiği yerde değil, biz gelirsek Siverek ilçemizi mega projelerle hak ettiği yere taşıyacağız”dedi.

Kaplan; “ Bugün Şanlıurfamızın en büyük ilçelerinden biri olan Siverek ilçemizi ziyaret ettik. Esnaflarımızın ve halkımızın sorunlarını dinledik. Yerel anlamda Siverek ilçemiz maalesef hak ettiği yerde değil. Karacadağ kayak merkezi kaderine terkedilmiş durumda. Yapılan projeler sadece günü kurtarmak. İnşallah Siverek halkı 31 Mart’ta bize bu yetkiyi verirse Siverek ilçemiz, başta turizm olmak üzere, vizyonel projelerle   büyük bir değişim yaşayacaktır.”dedi.

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.