Göbeklitepe Ajans
HV
23 MAYIS Cuma 13:35

Marmara Denizi'nde Gece Yarısı Hissedilen Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde Kısa Süreli Panik

İstanbul'da gece saatlerinde kısa süreli endişeye yol açan bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) paylaştığı bilgilere göre, merkez üssü Marmara Denizi açıkları, Silivri açıkları olan sarsıntının büyüklüğü 3,7 olarak kaydedildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2025 01:07
Marmara Denizi'nde Gece Yarısı Hissedilen Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde Kısa Süreli Panik

Saat 00.00'da gerçekleşen depremin, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde oluştuğu belirtildi. İstanbul’un birçok ilçesinde hissedilen sarsıntı, çevre illerde de etkisini gösterdi.

İlk belirlemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, kısa süreli paniğe neden olan deprem sonrası yetkililerden olumsuz bir ihbar yapılmadı.

Uzmanlar, Marmara Denizi çevresindeki mikro ölçekli depremlerin bölgedeki tektonik hareketliliğe işaret ettiğini belirterek, vatandaşları resmi açıklamaları takip etmeye davet etti.

AdminAdmin

YORUMLAR