YEREL
Giriş Tarihi : 03-11-2023 11:10

SPORLA TANIŞAN GENÇLER BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR EDİYOR

Haliliye Belediyesi bünyesindeki kurslarla sporla tanışan gençler, bir yandan spor alışkanlığı kazanırken bir yandan da akranlarıyla güzel zaman geçiriyor. Gençler, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.

SPORLA TANIŞAN GENÇLER BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR EDİYOR

Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği spor kursları gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın spora ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sportif çalışmalarını devam ettiriyor. Her alanda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi bünyesindeki Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezindeki basketbol, voleybol ve judo kursları ile şampiyon sporcular yetişiyor. Lisanslı sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren bu kurslara gençlerin ilgisi büyük olurken, eğitimler ise uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kurslar ile sağlıklı ve düzgün ortamlarda sporla tanışma şansı yakalayan gençler, akranlarıyla da kaliteli zaman geçiriyor. Verilen eğitimler ile sporun dallarıyla tanıştıklarını ifade eden gençler, hem ilgilendikleri spor dalıyla ilgili teknik bilgi sahibi oluyor hem de uygulamalı eğitim alıyor. Gençlere forma desteğinin de sağlandığı kurslarla milli sporcu olmak için ter döktüklerini ifade eden kursiyerler, sağlanan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise 7- 14 yaş grubuna yönelik devam eden spor kurslarına kayıt olmak isteyen gençlerin ise spor merkezlerine başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.


 

AdminAdmin