YEREL
Giriş Tarihi : 17-11-2022 16:33

VATANDAŞ VE ESNAFTAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE PAZAR YERİ TEŞEKKÜRÜ

Karaköprü Belediyesinin Narlıkuyu Mahallesine kazandırdığı modern pazar yeri için mahallede yaşayan vatandaşlar ve pazar esnafı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler

VATANDAŞ VE ESNAFTAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE PAZAR YERİ TEŞEKKÜRÜ

Karaköprü Belediyesinin Narlıkuyu Mahallesindeki vatandaşların talebi üzerine mahalleye kazandırdığı modern semt pazarı vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin mahalle gezilerinde kendisinden talep edilen ve seçim vaatleri arasında yer alan Narlıkuyu semt pazarı, modern projesiyle sadece semt pazarı olarak değil çeşitli faaliyetlerin de yapılabileceği bir alan ve otopark olarak da kullanılabilecek.

Çarşamba günleri pazar kurulan ve mahalledeki vatandaşların pazar yeri ihtiyacını gideren modern semt pazarından hem mahalle sakini vatandaşlar hem de pazar esnafı memnuniyet duyuyor. Pazar esnafı ve Pazarcılar Dernek Başkanı Ferhat Miroğlu, çok güzel bir semt pazarı yapıldığına dikkat çekti. Miroğlu, kapalı bir şekilde yapılan Pazar yerinde kendilerinin özellikle kış aylarında herhangi bir sorun yaşamadan tezgâh açabileceklerini, vatandaşların da rahatlıkla gelip alışveriş yapabileceğini belirterek pazar yerini mahalleye kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Pazar esnafı Hasan Tosun, Pazar yerinin çok güzel olduğunu, kendilerine büyük kolaylık oluştuğuna değinirken, Pazar yerinin hem kapalı olmasının hem de lavabolarının bulunmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek emeği geçenlere şükranlarını sundu. Narlıkuyu Mahallesinde yaşayan vatandaşlar da kendilerinin talebine karşılık verip güzel bir semt pazarını ilçeye kazandıran Başkan Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesi, ilçede pazar yeriş olmayan mahallelere yeni modern semt pazarı kazandırmak için proje çalışmalarını sürdürüyor.

AdminAdmin