ABİDE KAVŞAĞI YAN YOLLARDA ASFALT ÇALIŞMASI

YEREL - 01-11-2022 14:07

ABİDE KAVŞAĞI YAN YOLLARDA ASFALT ÇALIŞMASI

Şanlıurfa’da ulaşım sorununa köklü ve kalıcı çözümler üreten, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğini rahatlatacak olan 18 Mart Çanakkale Caddesindeki yan yollarda asfalt çalışmasına başladı.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlayan, Şanlıurfa kent trafiğinin can damarı olan Abide Kavşağı şehir merkezine rahat bir nefes aldıracak.

Abide Kavşağında şehir içi trafik akışını önemli ölçüde rahatlatacak olan ilave köprünün kontrollü bir şekilde araç trafiğine açılmasının ardından yan yollarda asfalt çalışması başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 18 Mart Çanakkale Caddesinde asfalt çalışmasına başladı.

18 Mart Çanakkale Caddesinden Diyarbakır Karayoluna bağlanan köprünün yan yollarında alt yapı çalışmasını tamamlayan ekipler, asfalt serimi yaptı. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Suruç'ta Sulama Suyuna Düşen 15 Yaşındaki Genç Suda Kayboldu

Suruç'ta Sulama Suyuna Düşen 15 Yaşındaki Genç Suda Kayboldu

07-09-2026 - YEREL

Etiketsiz 875 Kilo Sade Yağa El Konuldu

Etiketsiz 875 Kilo Sade Yağa El Konuldu

07-09-2026 - YEREL