Akçakale'deki Spor Tesisi Kaderine Terk Edildi!

YEREL - 19-03-2025 10:02

Akçakale'deki Spor Tesisi Kaderine Terk Edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldık, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine Akçakale'deki spor tesisinin son durumuna tepki gösterdi. Yıldık, yaptığı açıklamada, tesisin bakımsız hale gelmesini “Akçakale’ye ve Akçakalelilere zulüm” olarak nitelendirdi.

Söz konusu tesisin 2023 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılarak Akçakale Belediyesi’ne devredildiğini belirten Yıldık, yetkilileri göreve davet etti. Bölgedeki gençlerin spor yapmasına imkân tanıyacak şekilde modern bir tesis olarak inşa edilen yapının kısa sürede bu denli harap hale gelmesi, vatandaşların da tepkisini çekti.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, tesisin bakımsızlık nedeniyle kullanılamaz durumda olduğu, çeşitli alanlarının tahrip edildiği ve çevresinin çöp içinde kaldığı görülüyor. Bölge halkı, tesisin yeniden işler hale getirilmesi için yetkililerden acil çözüm bekliyor.

Konuyla ilgili Akçakale Belediyesi’nden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, vatandaşlar ve yerel yöneticiler, tesisin tekrar hizmete sunulması için gerekli adımların bir an önce atılmasını istiyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BÜYÜKŞEHİR, VİRANŞEHİR’DE ULAŞIM KONFORUNU ARTIRIYOR

BÜYÜKŞEHİR, VİRANŞEHİR’DE ULAŞIM KONFORUNU ARTIRIYOR

14-05-2026 - YEREL

“1 Sulama da Aynı, 15 Sulama da”: DSİ’nin Yeni Ücret Politikası Tartışma Yarattı

“1 Sulama da Aynı, 15 Sulama da”: DSİ’nin Yeni Ücret Politikası Tartışma Yarattı

14-05-2026 - YEREL