BARO BAŞKANI ÖNCEL; `VASIFSIZ TAKİPÇİLERE PRİM VERMEYECEĞİZ`

Şanlıurfa Baro Başkanlığına yeni seçilen Avukat Abdullah Öncel, bazı kurumlarda hiçbir vasfı olmayan aracıların, Meslektaşlarının görevlerine gölge düşürdüğünü belirtti.

YEREL - 16-11-2022 14:45

BARO BAŞKANI ÖNCEL; `VASIFSIZ TAKİPÇİLERE PRİM VERMEYECEĞİZ`

9 Ekim 2022 tarihinde yapılan Şanlıurfa Baro seçimini kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Avukat Abdullah Öncel, meslektaşlarının kurumlarda yaşadığı sorunlarını dile getirdi. Meslektaşlarının kurumlarda hiçbir vasfı olmayan aracılardan dolayı iş yapamadıklarını belirten, Şanlıurfa Baro başkanı Avukat Abdullah Öncel, Hukuki olarak bu işin takipçisi olduğunu ifade ederek, bu kişiler hakkında gerekli yasal haklarını kullanacaklarını söyledi.

Göbeklitepe ajans Gazeteci İsmail Arslan’nın gündeme dair sorularını yanıtlayan Şanlıurfa Baro Başkan Öncel; Baromuza kayıtlı yaklaşık 1850 Avukat meslektaşımız var. Bu arkadaşlarımız maalesef Şanlıurfa’da ki kurumlarda iş yapamaz duruma gelmişlerdir. Bazı kurumlarda hiçbir vasfı olmadığı halde iş takibi yapan ve bu takipçilerin el altından iş yapmalarına müsaade eden insanlar var. Bu nedenle Avukatlarımız mesleklerini icra edemiyorlar. Şanlıurfa Baro başkanlığı olarak biz bu sorunun çözümü konusunda bu dönem önemli adımlar atacağız. Bu iş takibi yapan ve bu iş takipçilerine bu ortamı sağlayan her kim olursa olsun tespit edip haklarında yasal işlem başlatacağız.”dedi.

Taksim- İstiklal’ de yaşanan Patlama’ya da değinen Başkan Öncel, Terörün her türlüsüne karşı olduklarını vurgulayarak, Ölenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MART AYINDA ŞANLIURFA GAP HAVALİMANI’NDA 63.014 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…

MART AYINDA ŞANLIURFA GAP HAVALİMANI’NDA 63.014 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…

18-04-2024 - YEREL

BÜYÜKŞEHİR’DEN KENT GENELİNDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN KENT GENELİNDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ

16-04-2024 - YEREL