Başkan Mehmet Kuş Mance Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Şanlıurfa’da 15 Mart 2023 günü yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için gece gündüz demeden sahada olan ve ekipleri koordine eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mance Mahallesi’nde sel sularına kapıldığı görüntülerle ülke gündemine oturan Reşat Ayva’yı evinde ziyaret etti. Mahalle esnafıyla da buluşan Başkan Kuş, muhtaç ailelerin fırınlara olan borçlarını sıfırladı.

YEREL - 21-03-2023 11:42

Başkan Mehmet Kuş Mance Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Sel felaketinin etkili olduğu Buhara, Dedeosman, Mance ve Akabe Mahalleleri’nde hayatın normale dönmesi için gece gündüz çalışan ekipleri koordine eden ve çalışmalara bizzat katılmasıyla halkın takdirini kazanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mance Mahallesi’nde selden etkilenen vatandaşları evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret etti.

Kendisine iletilen talepleri anında çözen Başkan Kuş, Mance Deresi’ndeki sel sularına kapılarak sürüklendiği görüntülerle ülke gündemine gelen Reşat Ayva’yı da evinde ziyaret etti. Olay anında yaşadıklarını Başkan Kuş’a anlatan Ayva, ilgi ve alakasından dolayı Başkan Kuş’a teşekkür etti. Engelli bir vatandaş olan Reşat Ayva’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kuş, ailenin taleplerinin de yerine getirilmesi talimatı verdi.

Mance Mahallesi’ndeki temaslarına esnaf ziyaretiyle devam eden Başkan Kuş, mahallede yaşayan muhtaç ailelerin fırınlara olan borçlarını da Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi aracılığıyla ödedi.

Tüm Şanlıurfa’da olduğu gibi Eyyübiye’de de sel riski altındaki sokak ve mahallelerin kentsel dönüşüm kapsamına alınması için planlamalar yapıldığını belirten Başkan Mehmet Kuş, konunun bakanlıklar nezdinde değerlendirildiğini söyledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
VALİ ŞILDAK, HAYIRSEVERLERİN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

VALİ ŞILDAK, HAYIRSEVERLERİN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

28-03-2024 - YEREL

BAŞKAN BAYDİLLİ: HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK

BAŞKAN BAYDİLLİ: HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK

28-03-2024 - YEREL