Başkan Mehmet Kuş’un Müjdesi Merak Uyandırdı

YEREL - 15-08-2022 17:38

Başkan Mehmet Kuş’un Müjdesi Merak Uyandırdı

Hayata geçirdiği yatırımlar ve gerçekleştirilen hizmetlerle Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’nin sosyo-ekonomik yapısında devrim niteliğinde değişikler yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, “Türkiye’de bir ilki başaracağız” diyerek duyurduğu ancak ayrıntı vermediği proje müjdesi merak uyandırdı.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen Açık Hava Sinema Günleri, Eyyüp Peygamber Makamı karşısındaki parkta kurulan dev ekranda gösterime giren “Can Feda” adlı sinema filminin sunumuyla sona erdi.

Parkı dolduran büyük bir vatandaş topluluğunun yer aldığı sinema günleri etkinliğinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sinema günleri etkinliğinin aylık olarak programlanıp devam edeceğini belirtirken, ayrıntılarını vermeden büyük bir projenin de müjdesini verdi.

Eyyübiyeli gençlerin talebiyle, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni bitirdiklerini ve önümüzdeki aylarda açılışını gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Kuş, gençlerin ders çalışabileceği bir etüt merkezini de cezaevi karşısında hazırladıklarını ve önümüzdeki ay açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Eyyübiyeli gençlerin talebi olan yarı olimpik yüzme havuzunu hizmete açtıklarını hatırlatan ve tüm gençleri havuza davet eden Başkan Kuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en büyük millet bahçesini de Eyyübiye’ye kazandıracaklarını, açılışını da önümüzdeki aylarda birlikte yapacaklarını ifade etti.

Etkinlikte Eyyübiyelilere başka bir müjde daha veren Başkan Kuş, “Türkiye’de inşallah bir ilki başaracağız. Onun da müjdesini önümüzdeki aylarda sizlere vereceğim. Şu anda üzerinde çalışmalarımız devam ediyor” diyerek merak uyandırırken, Eyyübiye’ye yapılacak yeni bir yüzme havuzu için de yer aradıklarını ifade etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
VALİ ŞILDAK, HAYIRSEVERLERİN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

VALİ ŞILDAK, HAYIRSEVERLERİN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

28-03-2024 - YEREL

BAŞKAN BAYDİLLİ: HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK

BAŞKAN BAYDİLLİ: HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK

28-03-2024 - YEREL