BOZOVA’DA AŞURE ETKİNLİĞİ YAPILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bozova Gençlik Merkezi, Muharrem Ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Aşure Kardeşliktir” temasıyla düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikram edildi.

YEREL - 12-07-2025 10:32

BOZOVA’DA AŞURE ETKİNLİĞİ YAPILDI

Bozova Gençlik Merkezi önünde kurulan kazanlarda, kadınlar tarafından odun ateşinde özenle pişirilen aşureler, kursiyer çocuklara ve vatandaşlara dağıtıldı. Binbir emekle hazırlanan aşureler, birlik ve beraberliğin simgesi olarak kısa sürede tükendi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren merkez, toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinliğe bu yıl da büyük ilgi gördü.

Aşure dağtım Etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, özellikle gençlerin ve çocukların katılımı dikkat çekti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu tür kültürel ve manevi etkinliklerle toplumsal bağları güçlendirmeyi sürdürüyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BÜYÜKŞEHİR'DEN KLAUS SCHMİDT'İN İZİNDE GÖBEKLİTEPE'YE BİSİKLET TURU

BÜYÜKŞEHİR'DEN KLAUS SCHMİDT'İN İZİNDE GÖBEKLİTEPE'YE BİSİKLET TURU

26-07-2026 - YEREL

Birecik’te Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: Aynı Aileden 4 Kişi Hastanelik Oldu

Birecik’te Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: Aynı Aileden 4 Kişi Hastanelik Oldu

25-07-2026 - YEREL