BÜYÜKŞEHİR’DEN DEFORME OLAN YOLLARDA ASFALT ÇALIŞMASI

YEREL - 01-07-2024 16:22

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEFORME OLAN YOLLARDA ASFALT ÇALIŞMASI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Karaköprü İlçesi Batıkent Mahallesi Balıkayağı Bulvarında çevresel faktörler nedeniyle deforme olan yolları sıcak asfaltla buluşturdu.

Vatandaşların daha rahat ve konforlu ulaşımdan faydalanmaları adına çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde çevresel faktörler ve altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolları sıcak asfaltla buluşturuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Karaköprü İlçesi Batıkent Mahallesi Balıkayağı Bulvarı Asfalt Bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Deforme olan asfalt belediyeye ait makinelerle sökülerek yerine sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Bakım onarım çalışmalarını da aralıksız sürdüren ekipler çalışmalar kapsamında yolların kalitesini artırmaya devam ediyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Suruç'ta Sulama Suyuna Düşen 15 Yaşındaki Genç Suda Kayboldu

Suruç'ta Sulama Suyuna Düşen 15 Yaşındaki Genç Suda Kayboldu

07-09-2026 - YEREL

Etiketsiz 875 Kilo Sade Yağa El Konuldu

Etiketsiz 875 Kilo Sade Yağa El Konuldu

07-09-2026 - YEREL