Harita ve Kadastro Mühendisleri Şanlıurfa’da Geleneksel İftar Programında Buluştu

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şanlıurfa Bölge Temsilciliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında meslektaşlar, kamu temsilcileri ve sektör paydaşları bir araya geldi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada mesleğin geleceği, sektördeki gelişmeler ve meslektaşlar arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi konuları ele alındı.

YEREL - 15-03-2026 21:21

Harita ve Kadastro Mühendisleri Şanlıurfa’da Geleneksel İftar Programında Buluştu

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şanlıurfa Bölge Temsilciliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında meslektaşlar ve sektör temsilcileri bir araya geldi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen program, meslektaşlar arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla organize edildi.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şanlıurfa Bölge Temsilciliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına çok sayıda harita ve kadastro mühendisi katılırken, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademisyenler ve sektör paydaşları da etkinlikte yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, mesleğin geleceği, sektördeki gelişmeler ve meslek mensuplarının karşılaştığı ortak sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Programda konuşan Fikret Çakır, harita ve kadastro mühendislerinin ülkenin kalkınması ve şehirlerin sağlıklı gelişimi açısından önemli sorumluluklar üstlenen bir meslek grubunu temsil ettiğini vurguladı.

Başkan Çakır konuşmasında, bu tür buluşmaların mesleki dayanışmayı artırdığını belirterek şunları söyledi:

“Harita ve Kadastro Mühendisleri olarak bizler, ülkemizin kalkınması ve şehirlerimizin sağlıklı gelişimi adına önemli sorumluluklar üstlenen bir meslek grubunun mensuplarıyız. Mesleğimizin gelişimi, meslektaşlarımız arasındaki dayanışmanın güçlenmesi ve ortak değerlerimizin korunması noktasında bu tür buluşmaların büyük önem taşıdığına inanıyoruz.”

Çakır, programa katılım sağlayarak davetlerine icabet eden tüm misafirlere ve meslektaşlarına teşekkür ederek Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirmesini temenni etti.

Etkinlik, katılımcıların sohbet etmesi ve mesleki konularda fikir alışverişinde bulunmasının ardından sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN GÜLPINAR, SURUÇLU MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN GÜLPINAR, SURUÇLU MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

22-04-2026 - YEREL

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN 23 NİSAN MESAJI

22-04-2026 - YEREL