KAPLAN, GALERİCİLER SİTESİNDE ESNAFLARLA BULUŞTU.

SİYASET - 26-03-2024 17:17

KAPLAN, GALERİCİLER SİTESİNDE ESNAFLARLA BULUŞTU.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan KAPLAN Oto Alım Satım ve Galericiler sitesinde esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Şanlıurfa Oto Alım Satım ve Galericiler Sitesinde ki esnafları ziyaret ederek, Sorunları dinledi.

Başkan Adayı Kaplan’a Kiraların çok Pahalı olduğunu dile getiren Galericiler esnafı, bir çok esnafın iş yerini kapattığını, bir çok esnafın ise bu ekonomik kriz nedeniyle iflas ettiğini belirtiler.

Galerici ve Oto Alım Satım Esnafların sorunlarını dinleyen DEVA Partisi Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye başkan adayı Hasan Kaplan, Bir çok sektörde olduğu gibi Galerici esnaflarımızda çok mağdur bir durumda. Esnaflar için yapılan Galericiler sitemiz maalesef birilerinin rant kapısına dönüşmüş. Burada ki küçük ölçekli esnaflarımız çoğu iş yerini kapatmış, çoğu da iflas etmiştir. DEVA Partisi olarak esnaflarımızın kalkınması için elimizden geleni mutlaka yapacağız. Esnaflarımızın kalkınması demek Ülkemizin kalkınması demek, Şanlıurfamızın kalkınması demektir. Memleketin neresine gitsek memleket bitik bir durumda. Artık insanlarınız, esnaflarımız geleceğe umutla bakamıyor. Bu beceriksiz yönetimler, halkın refahını yaşamını, geleceğini çalmıştır. DEVA Partisi olarak işte bizde bu zalim yönetime karşı mücadele veriyoruz. Halk kararını vermiştir. 31 Mart’ta DEVA Kadrolarıyla yeni bir sistem, yeni bir düzenle yaşanabilir bir Türkiye, yaşanabilir bir Şanlıurfa inşa edeceğiz”dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Beltur A.Ş'de yeni atamalar!

Beltur A.Ş'de yeni atamalar!

27-04-2024 - SİYASET

Suphi Aksoy borçlarla ilgili açıklama yaptı

Suphi Aksoy borçlarla ilgili açıklama yaptı

20-04-2024 - SİYASET