KARAKÖPRÜ'DE YEŞİL ALANLAR ARTIYOR

Karaköprü Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırarak yeşil alan oranını artırma çalışmalarını Doğukent Mahallesi'nde sürdürüyor.

YEREL - 26-05-2025 16:08

KARAKÖPRÜ'DE YEŞİL ALANLAR ARTIYOR

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yeşil alan oranını artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Doğukent Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 9 bin ve 5 bin metrekarelik iki park alanında üstyapı ile çevre düzenleme çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

Çevre düzenleme faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından alanda ağaçlandırma yapılacak ve park mobilyalarının montajı gerçekleştirilecek. Vatandaşların keyifle vakit geçirebileceği şekilde tasarlanan yeni parklarda yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

Daha yeşil ve yaşanılabilir bir ilçe hedefiyle yola çıkan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin talimatıyla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 2025 yılında ilçeye 20 yeni park kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca Doğukent Mahallesi’nde çocuklara halı saha sözü veren Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, verdiği sözü yerine getirmek adına çalışmaları titizlikle takip ediyor; bu kapsamda ekipler, halı saha inşaatını en kısa sürede tamamlamak için yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa’da 10 milyon TL’lik kaçakçılık operasyonu

Şanlıurfa’da 10 milyon TL’lik kaçakçılık operasyonu

28-09-2026 - YEREL

Şanlıurfa’da sahte plaka alarmı: Sürücüye 140 bin TL ceza

Şanlıurfa’da sahte plaka alarmı: Sürücüye 140 bin TL ceza

28-09-2026 - YEREL