Merve Sefa Gök AK Parti’den aday adayı oldu

SİYASET - 20-03-2023 13:25

Merve Sefa Gök AK Parti’den aday adayı oldu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında başvuru evraklarını teslim eden AK Parti’li  Merve Sefa Gök, "Türkiye Yüzyılına ilk adım atacağımız bu yılda millet olarak önemli bir kararın eşiğindeyiz. Millete hizmet yolunda 21 yıldır hizmet eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yolda yürümek için AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Merve Sefa Gök yaptığı açıklamada; Şanlıurfa’nın mütavazi ailelerinde olup 6 çocuklu bir ailenin en küçük ferdiyim .İlk ,orta ve lise eğitimimi Şanlıurfa merkezde tamamladım .Harran üniversitesi myo muhasebe ve vergi uygulamaları bitirdim. Ardından işletme lisans, sonrasında Adalet myo ve şuan Harran üniversitesi iktisadi ve idari bilimler maliye yüksek lisans okuyorum. 2010 yılından bugüne aile şirketimizde idari ve mali işler sorumlusu olarak görev alıyorum. Gönül verdiğim ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum Ak Parti teşkilatında 2010 yılından bu güne çeşitli görev ve sorumluluklar üstlendim. Evli ve bir çocuk annesiyim.

Kıymetli hemşerilerim ve dostlarım 
gönül verdiğim ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum ak parti teşkilatında yıllarca çeşitli görevler üstlendim bu gün itibarı ile 28.dönem Ak Parti Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım Şehrimize ve Ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Göbeklitepe Ajans 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Suphi Aksoy borçlarla ilgili açıklama yaptı

Suphi Aksoy borçlarla ilgili açıklama yaptı

20-04-2024 - SİYASET

Akçakale Belediyesi Basın Birimi Güçlü ellere emanet!

Akçakale Belediyesi Basın Birimi Güçlü ellere emanet!

17-04-2024 - SİYASET