ŞANLIURFA’DA YKS ÖNCESİ TEDBİR ÇAĞRISI  

Bu hafta sonu Türkiye genelinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi, öğrenciler ve aileleri büyük bir heyecan içinde. Bir yıldan fazla süredir sınava hazırlanan adayların yanında, aileler ve öğretmenler de bu süreçte büyük emek harcadı.  

EĞİTİM - 19-06-2026 12:17

ŞANLIURFA’DA YKS ÖNCESİ TEDBİR ÇAĞRISI  

ŞANLIURFA –Şanlıurfa’da sınav merkezlerinden biri olan Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü güzergâhında ve il merkezi çevre yollarında süren yol çalışmaları, sınav günü ulaşımda aksama yaşanabileceği endişesini doğurdu. Yoğun trafik nedeniyle öğrencilerin sınava geç kalma ihtimaline dikkat çekildi.  

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkan Adayı İbrahim Halil Başıbeyaz, sınav günü ulaşımda yaşanabilecek sorunlara karşı önceden tedbir alınması gerektiğini belirterek, “Eğer gerekli önlemler alınmışsa bunun kamuoyuna duyurulması, aday öğrencilerimizi ve ailelerini rahatlatacaktır” dedi.  

YKS öncesinde alınacak tedbirlerin, öğrencilerin sınava zamanında ve güvenli şekilde ulaşmalarını sağlamak açısından kritik öneme sahip olduğu vurgulandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Harran Üniversitesi Vox Humanis Korosu’nun Dünya Birinciliğine YÖK’ten Tebrik

Harran Üniversitesi Vox Humanis Korosu’nun Dünya Birinciliğine YÖK’ten Tebrik

10-09-2026 - EĞİTİM

Harran Üniversitesi’nde Filizlenen Ses Dünyanın Zirvesinde: Vox Humanis ile Rektörlükte Gurur Buluşması

Harran Üniversitesi’nde Filizlenen Ses Dünyanın Zirvesinde: Vox Humanis ile Rektörlükte Gurur Buluşması

12-08-2026 - EĞİTİM