Siverek’te Cami Bahçesinde Gömülü Bebek Bulundu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Fırat Camisi bahçesinde gömülü halde bebek cesedi bulundu. Yapılan incelemede bebeğin 25 buçuk haftalık olduğu, doğal nedenlerle hayatını kaybettiği ve resmi ölüm belgesinin bulunduğu belirlendi. Adli süreç devam ediyor.

YEREL - 26-10-2025 06:04

Siverek’te Cami Bahçesinde Gömülü Bebek Bulundu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Fırat Camisi’nin bahçesinde gömülü halde bir bebek cesedi bulundu. Olay, Fırat Mahallesi’nde vatandaşların fark ettiği şüpheli bir alanın bildirilmesiyle ortaya çıktı.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kazı çalışmasında gömülü halde bir bebeğin cansız bedenine ulaşıldı.

Yapılan araştırmada, bebeğin ailesine kısa sürede ulaşıldı. İncelemelerde, bebeğin 25 buçuk haftalık olduğu, doğal nedenlerle hayatını kaybettiği ve resmî ölüm belgesinin bulunduğu tespit edildi.

Savcılık talimatıyla olay yerinde detaylı inceleme yapılırken, adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ŞANLIURFALI MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇADIRI YANGINDA KÜL OLDU

ŞANLIURFALI MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇADIRI YANGINDA KÜL OLDU

15-06-2026 - YEREL

VALİ ŞILDAK: “TARIM VE HAYVANCILIKTA ÜRETİM GÜCÜMÜZÜ ARTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

VALİ ŞILDAK: “TARIM VE HAYVANCILIKTA ÜRETİM GÜCÜMÜZÜ ARTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

15-06-2026 - YEREL