Uçurumda Mahsur Kalan 2 Keçi İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde uçurumda mahsur kalan 2 keçi, itfaiye ekiplerinin zorlu arazi şartlarında yürüttüğü operasyonla kurtarıldı. Halat ve güvenlik ekipmanlarıyla yapılan müdahalenin ardından sağ salim çıkarılan keçiler, sağlık kontrollerinin ardından sahibine teslim edildi.

YEREL - 30-04-2026 15:13

Uçurumda Mahsur Kalan 2 Keçi İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Ulaklı Mahallesi Baştuğ Küme Evler mevkiinde uçurumda mahsur kalan 2 keçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti
Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, zorlu arazi şartlarına rağmen olay yerine ulaştı. Uçurumda sıkışan keçilere dikkatli bir şekilde yaklaşan ekipler, halat ve çeşitli güvenlik ekipmanları kullanarak titiz bir kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Keçiler Sahibine Teslim Edildi
Başarılı operasyon sonucunda kurtarılan 2 keçinin sağlık durumları kontrol edildi. Herhangi bir olumsuzluk tespit edilmeyen hayvanlar, daha sonra sahibine teslim edildi. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ENGELLİLER HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

ENGELLİLER HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

12-05-2026 - YEREL

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GELECEĞİN FUTBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

12-05-2026 - YEREL