ÜRETEN BELEDİYE: HALİLİYE

YEREL - 30-05-2023 11:44

ÜRETEN BELEDİYE: HALİLİYE

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Ahşap ve Metal-İş Atölyesinde üretilen kamelya, bank ve piknik masaları parklara kazandırılıyor. Ekiplerin özverili çalışmasıyla üretimin durmadığı atölye ile büyük tasarruf sağlanıyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilki hayata geçirdi.

“Üreten Belediye” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bünyesindeki Ahşap ve Metal-İş Atölyesi ile kendi kamelya, bank ve piknik masalarını üretiyor. Belediye bünyesinde kurulan atölyeler ile ustalar tarafından çeşitli aşamalardan geçen piknik masaları, bank ve kamelyalar ilçeye yeni kazandırılan parklara monte edilerek, vatandaşların kullanımına sunuluyor. Satın almak yerine üreten Haliliye Belediyesi, böylelikle ürettiği kamelya, bank ve piknik masaları ile yıllık bütçeden büyük tasarruf sağlıyor. 

Öte yandan, üretimin durmadığı Ahşap ve Metal-İş Atölyesinde kullanım ömrü tamamlanan kamelyalar da onarılıyor. Ustaların özverili çalışmasıyla ilk günkü görünümüne kazandırılan kamelya, bank ve piknik masaları yeniden hizmete sunuluyor. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa’da 10 milyon TL’lik kaçakçılık operasyonu

Şanlıurfa’da 10 milyon TL’lik kaçakçılık operasyonu

28-09-2026 - YEREL

Şanlıurfa’da sahte plaka alarmı: Sürücüye 140 bin TL ceza

Şanlıurfa’da sahte plaka alarmı: Sürücüye 140 bin TL ceza

28-09-2026 - YEREL