Şanlıurfa’da yapımı uzun yıllardır devam eden Şehir Hastanesi, bu kez işçilerin ödenmeyen maaşlarıyla gündemde. DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, hastanede YDA İnşaat’a bağlı YSR alt yüklenici firmasında çalışan 60 emekçinin yaklaşık üç aylık maaşlarının ödenmediğini belirterek, işçilerin taleplerinin takipçisi olacaklarını söyledi.
Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nde çalışan emekçilerin maaşlarının ödenmediği iddiası gündeme taşındı. DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, hastanede YDA İnşaat’a bağlı YSR alt yüklenici firmasında çalışan yaklaşık 60 işçinin üç aylık ücretlerinin aylardır ödenmediğini ifade etti.
“Emekçilerin Talepleri Taleplerimizdir”
İşçileri ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini belirten Ayan, yaşanan mağduriyetin bir an önce giderilmesi çağrısında bulundu.
Ayan yaptığı açıklamada, “Urfa Şehir Hastanesi’ni yapana kadar Urfalıları illallah ettirdiler. Yıllardır yapımı tamamlanamayan Şehir Hastanesi bu kez de emek gaspıyla gündemde” ifadelerini kullandı.
Hastanede YDA İnşaat’a bağlı YSR alt yüklenici firmasında çalışan 60 emekçinin üç aylık maaşlarını aylardır alamadığını belirten Ayan, şirket yöneticilerinin konuya ilişkin sessiz kalmasını eleştirdi.
“Ödemeler Bir An Önce Yapılmalı”
DEM Parti olarak emekçileri ziyaret ettiklerini ve yaşadıkları sorunları dinlediklerini aktaran Ayan, işçilerin taleplerinin takipçisi olacaklarını belirterek, “Talepleri taleplerimizdir. Bir an önce ödemeleri yapılmalıdır” çağrısında bulundu.
Ayan, emekçilerin alın terinin karşılığının verilmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini vurguladı.



















