YENİDEN REFAH İLE MEHMET EKİNCİ’YE TAM DESTEK

SİYASET - 27-03-2024 16:59

YENİDEN REFAH İLE MEHMET EKİNCİ’YE TAM DESTEK

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde Yeniden Refah Partisi'ne olan destek her geçen gün artıyor. Esnaflar, gençler, kadınlar ve tüm halk kesimleri partiye yoğun ilgi gösteriyor.
Eyyübiyeliler, Yeniden Refah Partisi'nin dürüst, ilkeli ve adil bir yönetim anlayışı getireceğine inanıyor. Seçim bürolarına her gün destek için gelen yüzlerce vatandaşın katılımı ilçede değişim rüzgarı estiriyor. Eyyübiye merkez seçim irtibat bürosu dün akşam yine dolu dolu geçti. Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci’ye vatandaşlardan destek gelmeye devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, katılım ve desteklere ilişkin şunları söyledi: "Eyyübiyeli hemşehrilerimiz bize büyük bir teveccüh gösteriyor. Bu teveccühe layık olmak için çok çalışacağız. Eyyübiye'nin sorunlarını biliyoruz ve çözmek için hazırız. Eyyübiye'yi yeniden refah dolu bir ilçe yapmak için birlikte çalışacağız."
Eyyübiyeliler, Yeniden Refah Partisi'nin mitinglerine ve programlarına büyük ilgi gösteriyor. Her geçen gün partiye yeni üyeler katılıyor.
Eyyübiye'den gelen bu güçlü destek, Yeniden Refah Partisi'nin 2024 yerel seçimlerinde büyük bir başarı elde edeceğini gösteriyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Beltur A.Ş'de yeni atamalar!

Beltur A.Ş'de yeni atamalar!

27-04-2024 - SİYASET

Suphi Aksoy borçlarla ilgili açıklama yaptı

Suphi Aksoy borçlarla ilgili açıklama yaptı

20-04-2024 - SİYASET