YEREL
Giriş Tarihi : 02-12-2022 15:58

ABİDE KAVŞAĞININ RESMİ AÇILIŞI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN YAPILACAK

ABİDE KAVŞAĞININ RESMİ AÇILIŞI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN YAPILACAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle şehrin kalbinde bulunan ve kent trafiğini karşılamakta zorlanan Abide Kavşağı’nda Köprülü Kavşak yapımı tamamlanarak şehir içi trafik önemli ölçüde rahatlatılırken resmi açılış ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa, 3 Aralık’ta AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak. Bir dizi açılış gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 13:00’te ise Novada Park arkasında halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyareti öncesi kentte tüm hazırlıklar tamamlanırken resmi açılışı yapılacak Abide Köprülü Kavşağında da çevre düzenlemesi ve çim ekimi işlemleri tamamlandı.

Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile Ay Yıldızlı Bayraklarla donatılan Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da vatandaşlarla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti tarafından şehre kazandırılan yatırım ve hizmetlerin de toplu açılışını gerçekleştirecek.

Şehir merkezine rahat bir nefes aldıran ve Şanlıurfa kent trafiğinin can damarı olan Abide Kavşağı Köprülü kavşak viyadük çalışmasıyla Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, İpekyol Bulvarı, Necmettin Cevheri Bulvarı, Atatürk Bulvarı ile 18 Mart Çanakkale Caddesini birbirine bağlanırken şehir merkezi tamamlanan köprü ile rahat bir nefes aldı.

AdminAdmin