SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2024 10:54

AK ADAY BEYAZGÜL, GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle buluştu. Başkan Beyazgül, belediyecilik alanında yapılan hizmetlerde en çok gençlere destek verdiklerini söyledi.

AK ADAY BEYAZGÜL, GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başkan Beyazgül, Büyükşehir bünyesinde yer alan Ceylanpınar Gençlik Merkezini ziyaret etti.
Ceylanpınar Gençlik Merkezinde devam eden kurslara katılan gençlerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençlerle sohbet etti. Gençlerin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Beyazgül, Belediyecilik alanında yapılan hizmetlerde en çok gençlere destek verdiklerini söyledi.
Ceylanpınar Gençlik Merkezinde gençlerle fotoğraf çektiren Başkan Beyazgül, kent merkezi ve ilçelerde oluşturulan merkezlerde gençlerin spor ve kültürel faaliyetlere katıldığını belirtti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde oluşturulan Gençlik merkezlerinde eğitimden spora, müzik alanından el sanatları kursuna kadar birçok branşta gençlere hizmet veriyor.

AdminAdmin