SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 15:03

AK Parti Ceylanpınar Adayı Seyyithan Atilla'ya Aşiret ve Ailelerden Tam Destek

AK Parti Ceylanpınar Adayı Seyyithan Atilla'ya Aşiret ve Ailelerden Tam Destek

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla, seçim sürecinde güçlü desteklerle yoluna devam ediyor. Belediye Meclis Üyesi Aziz Caymaz ailesi ve akrabaları ve Kejan Aşireti AK Parti Ceylanpınar Seçim bürosuna gelerek, AK Parti’ye katılım sağladılar.

31 Mart yerel seçimlerine günler kala AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla’ya güçlü ve köklü aşiret ve ailelerden destek almayı sürdürüyor. Gün geçtikçe Ceylanpınar’da AK Parti ailesinin gücüne güç katan AK Aday Atilla, ilçenin önde gelen aileler ve aşiretler tarafından yoğun ilgi ve güçlü destek ile karşılanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Ceylanpınar’ın AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Avukat Seyyithan Atilla, merkezden kırsala çalmadık kapı, sıkılmadık el ve alınmadık gönül bırakmadan seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Ceylanpınar’ın önde gelen aileleri ve aşiretleri ise AK Parti çatısı altında 31 Mart yerel seçimlerinde Avukat Seyyithan Atilla’yı belediye başkanı yapmak için güçlü katılım ve desteklerini sürdürüyor. Ceylanpınar Belediyesi Meclis Üyesi Aziz Caymaz ve Kejan Aşiretinden Hacı Canbeyli ve Felemez Canbeyli aileleri ve akrabaları AK Parti Ceylanpınar Seçim Bürosuna gelerek, AK Parti ailesine katılımlarını ilan ettiler. 

Canbeyli; ‘Bu Şehrin ve Huzurun Mimarı Atilla Ailesidir’

Atilla ailesi bu şehrin mimarı, bu şehrin huzuru olduğunu belirten Kejan aşiretinden Felemez Canbeyli,’’Bu şehrin sevdası Atilla ailesi, dostları ve arkadaşlarıdır. Ben öyle tanıyor ve öyle biliyorum. Birileri diyordu ki, öyle yazıyordu ‘’huzurun mimarı geliyor’’ halbuki yalandı ve yalan söylüyorlardı. Bu şehrin ve huzurun mimarı Atilla ailesidir, dostlarıdır ve arkadaşlarıdır. Allah yardımcımız olsun, Yolumuz doğruluk yoludur, istikametimiz iyidir, yolumuz AK’tır. Durmak yok yola devam bu dava hepimizin davasıdır’’ifadelerinde bulundu.

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla, Caymaz ailesine ve Kejan aşiretinden Canbeyli ailesi ve akrabalarına teşekkür ederek, şunları söyledi: "Bu kutlu yolda bize destek olan ve AK Parti ailesine katılım sağlayan Belediye Meclis Üyesi Aziz Caymaz ailesine ve Kejan Aşiretimizden Canbeyli ailesine ve akrabalarına gönülden teşekkür ediyorum. Bu desteklerle birlikte, Ceylanpınar'da hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaştık."

Caymaz ailesi ve Kejan aşiretinden Canbeyli ailesi ve akrabalarına ve destek veren herkese minnettar olduğunu belirten Atilla, "Bu yolculukta bize omuz veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Ceylanpınar için daha iyi bir gelecek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AdminAdmin