SİYASET
Giriş Tarihi : 17-01-2024 12:14   Güncelleme : 17-01-2024 12:38

AK Parti'de Şanlıurfa adayı kim olacak?

31 Mart 2024 seçimlerinin iddialı partisi olan AK Parti’de Şanlıurfa Büyükşehir başkanı kim olacak heyecanı yaşanıyor.

AK Parti'de Şanlıurfa adayı kim olacak?

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere geri sayım devam ederken, AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir ve ilçelerde çıkaracağı adaylar merak edilmeye devam ediyor.

Her 5 senede bir gerçekleştirilen Türkiye Yerel Seçimleri için oldukça kısa bir zaman kaldı. Yeni belediye başkanları ve muhtarların belirleneceği Mahalli İdareler Seçimleri, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak. Milyonlarca seçmen, bu tarihte oy kullanmak için sandıkların yolunu tutacak. Yerel seçim öncesi en çok merak edilen konu ise partilerin belediye başkan adayları oluyor. AK Parti, 17'si büyükşehir olmak üzere 48 adayını 18 Ocak Perşembe günü açıklayacak. Bu noktada ''AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı kim olacak sorusu cevap bulacak.

BEYAZGÜL MÜ YOKSA CANPOLAT MI?
Kulis Bilgilerine göre Mevcut Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye belediye başkanı Mehmet Canpolat arasında tercih edileceği belirtilen başkanlık yarışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu iki isimden birini Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkan adayı olarak kamuoyuna açıklayacak. Şu anda net olarak kimi açıklayacağı da kapalı kutu olarak bekliyor.

İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ MERAKLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

İlçe belediye başkan adayları için çalışmalar devam ediyor. İlçe belediye başkan adaylarının da Ocak ayı sonuna kadar açıklanması planlanıyor.

 

AdminAdmin