YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 18:23

AKTAŞ; UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Uyuşturucu ile mücadele toplantısı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın başkanlığında Şanlıurfa Valiliği Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

AKTAŞ; UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş uyuşturucu ile mücadele konusunda düzenlenen toplantıya katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Valilikte yapılan toplantı öncesinde Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Aktaş, yürütülen mücadelenin Şanlıurfa’da da büyük bir kararlılıkla devam ettiğini dile getirerek, kararlı mücadelelerinden dolayı Vali Şıldak’ın şahsında Şanlıurfa’daki emniyet ve jandarma teşkilatına teşekkür etti.

Katıldığı toplantıda uyuşturucu ile mücadele konusunda konuşan Bakan Yardımcısı Aktaş; vatandaşların huzuru, güvenliği ve devletin bekası için gece gündüz demeden Türkiye’nin her bölgesinde çalışmaların devam ettiğini aktararak büyük bir mücadelenin ortaya koyulduğunu ve uyuşturucuya asla geçit vermeyeceklerini söyledi.

Bakan Yardımcısı Aktaş, “Terör, organize suçlar, kaçakçılık, göçmen kaçakçılığı, trafik, hırsızlık, uyuşturucu ve diğer her türlü asayiş olayında büyük bir özveriyle çalışmalarımız devam ediyor. İnsanımıza verdiğimiz güvenlik hizmetinin kalitesini her geçen gün arttırıp güçlendirmek için büyük bir gayret ortaya koyuyoruz.” dedi.

Uyuşturucunun insanlık için afet düzeyinde bir tehlike olduğunun altını çizen Bakan Yardımcısı Aktaş, “Yurt dışından ülkemize uyuşturucu girmesini engellemeye yönelik sınırlarımızda ve sınır kapılarımızda çok büyük bir mücadele var. Ülkemizde de uyuşturucu üretiminin yapılmamasına yönelik ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Yine uyuşturucunun insanımıza bulaşmasını engellemeye yönelik uyuşturucu tacirlerine yönelik çok büyük bir gayreti ortaya koyuyoruz. Bu mücadelede halkımızın bize topyekûn destek olmaları için bilgilendirme, bilinçlendirme ve diğer eğitim faaliyetlerini de sürüyoruz. Uyuşturucunun kökünü kurutana kadar mücadelemiz insanlık adına devam edecek.” diye konuştu.

Toplantıya İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş ve Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkan Yardımcısı Erdem Koç, Jandarma Narkotik Şube Müdürü Albay Murat Acar, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ile narkotikten sorumlu Emniyet ve Jandarma Şube Müdürleri ile bütün ilçelerin Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanları katıldı.

AdminAdmin