SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 21:29   Güncelleme : 12-03-2024 21:31

Atilla'nın Seçim Ofisi Dolup Taşıyor

Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla’nın seçim irtibat ofisi her geçen gün destek veren vatandaşlarla dolup taşıyor.

Atilla'nın Seçim Ofisi Dolup Taşıyor

Ceylanpınar’ın her kesiminden insanın akın ettiği AK Parti Ceylanpınar seçim irtibat ofisinde halkla buluşmalarına devam eden AK parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla, binlerce kişiyi ağırlamaya devam etti.

AK Parti Ceylanpınar Seçim ofisine gelen vatandaşlar, AK Parti’ye ve Belediye Başkan adayı Seyithan Atilla'ya olan sevgilerini gösterdiler.

Vatandaşları karşılayan ve onlarla yakından ilgilenen Atilla ise, vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Seyyithan Atilla konuşmasında; Seçim büromuzda sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelerek toplantılar yapıyoruz. Yine ev ve iş yeri ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın ayağına gidiyor sorunlarını yerinde dinliyoruz. Bizler, halkımızın sorunlarını beraber çözmek için söz verdik. Bu yüzden bizi tanıyor güveniyorlar. Bu yüzden bize inanıyor ve seviyorlar. Vatandaşımızın bize olan ilgi ve alakası bu yüzdendir. Bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen tüm ziyaretçilerimize ve halkımıza teşekkür ederim dedi.

AdminAdmin