SAĞLIK
Giriş Tarihi : 09-12-2022 10:00

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü, Araştırma ve Geliştirme (AR-GE), birimi arasında yapılan iş birliğiyle, bağımlılıkla mücadele kapsamında öğrencilere yönelik önleyici eğitim ve gençlik çalıştayları hız kesmeden devam ediyor.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Haliliye İlçesinde bulunan TOBB Fen Lisesinde öğrencilere bağımlılıkla mücadele semineri verildi. Seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi üyesi Muharrem Çelik ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

İl Müftüsü Ramazan Tolan, sağlıklı ve zihinde bir vücuda sahip olmak için zararlı alışkanlıklardan uzak durulması gerektiğini söyledi. Kitap okumanın önemine değinen Müftü Tolan, ‘’Kitap okuyan insan tüm zararlı alışkanlıklardan uzak durur’’ ifadelerini kullandı.

AR-GE üyesi Muharrem Çelik, bağımlılıkla mücadelenin en önemli ayağının arkadaş seçimi olduğunu söyledi. Çelik, yanlış tekliflere hayır diyebilme bilinci oluşmalıdır dedi.

Kent genelinde tüm okullarda seminerler düzenlenmesi hedefleniliyor. Daha sonra hazırlanan raporlar yetkililer ile paylaşılacak.

 

AdminAdmin