SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 16:48

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN EKİNCİ’NİN PROJELERİNE TAM DESTEK

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN EKİNCİ’NİN PROJELERİNE TAM DESTEK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin projelerine tam destek geldi.
Deprem konutları temel atma töreni için Şanlıurfa'ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin kendisine ilettiği projelere tam destek vereceğini söyledi.
Bakan Özhaseki, Deprem konutları temel atma töreni ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
Şanlıurfa programında Bakan Özhaseki ile görüşen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kentsel dönüşüm ve 10 bin Sosyal Konut projelerini Bakan’a iletip destek istedi. 
Başkan Salih Ekinci’nin her projesine destek olacağını belirten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “Viranşehir, bizim Urfa’mızın en özel ilçelerinden birisi. Burada Salih Bey de yıllardır emek veriyor, gayret ediyor. Ankara’da ben de hep ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Elimden ne geliyorsa yapıyorum. Şimdi 2 tane önemli projesi var. Birisi kentsel dönüşüm. Burada Kale, Kışla, Şarkpınar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm büyük bir proje. Bu konuda biz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız, yardımcı olacağız, gayret edeceğiz. Salih Bey’in bu işi yapabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapacağız. Ayrıca birde sosyal konut projesi var, inşallah onu da gerçekleştirdiğinde zaten ben Viranşehirli hemşerilerimizin gönlüne taht kuracağına inanıyorum. Başarılar diliyorum, Allah kolaylık versin. Bizim Bakanlık tarafından yapabileceğimiz ne varsa sonuna kadar kapımız Salih Bey’e açık.” Dedi.
Başkan Ekinci ise, desteklerinden ötürü Bakan Özhaseki’ye teşekkür etti.

AdminAdmin