SİYASET
Giriş Tarihi : 23-05-2023 12:37

Başkan Aksoy, 28 Mayıs Seçimleri İçin Saha ’da Destek Turunda

Başkan Aksoy, 28 Mayıs Seçimleri İçin Saha ’da Destek Turunda

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, 14 mayısta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimleri sonrasında cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile birlikte seçim çalışmalarını gece gündüz demeden ilçe başkanı ile birlikte ilçe merkez ve kırsal mahallelerde aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. 
Seçime kısa bir süre kala merkez ve kırsal mahallelerde 14 mayısta yapılan seçimler sonrasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan seçimde gösterilen destekten dolayı hem teşekkür hem de 28 mayısta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. Bozova Kent merkezi ve kırsal mahallelerde yapılan destek turunda, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayarak tüm vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Çakmak ve Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş, tüm gönüllere dokunmaya devam ediyorlar. 
HEDEF YENİDEN YOLA DEVAM DEMEK İÇİN REİSE DESTEK 
Ülkenin bekası ve istikrarı için “TÜRKİYE YÜZYILI” sloganı ile 28 mayıs seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY, ‘Hedef yeniden cumhur-u reisi seçmek ve istikrar için “TÜRKİYE YÜZYILI” için hep birlikte Türkiye olmak için Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Reise hep destek tam destek diyerek esnaf ve vatandaşlarımızdan destek için sahadayız. Gönül birliği ile yeni Türkiye’nin yüz yılını oluşturmak için Cumhurbaşkanımız reisimiz için her zaman olduğu gibi bugünde yarında halkımızın teveccühlerini alarak desteklerini alarak 28 Mayıs’ta cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zamankinden daha fazla destek vererek yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Halkımızın verdiği vereceği desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam her şey Türkiye’nin yeni yüzyılı için, hep destek tam destek’ dedi.

 

AdminAdmin