SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 18:39

Başkan Aksoy, Kırsal Mahalle Ziyaretlerinde Vatandaşların Takdirini Kazanıyor

Başkan Aksoy, Kırsal Mahalle Ziyaretlerinde Vatandaşların Takdirini Kazanıyor

Bozova Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çakmak ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretler ile vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. Aksoy'un samimi ve yakın ilgiyle gerçekleştirdiği bu ziyaretler, vatandaşlar arasında olumlu bir etki yaratıyor.
Son ziyaretleri sırasında, Aksoy'un vatandaşlarla kurduğu sıcak iletişim ve onların sorunlarına duyarlı yaklaşımı büyük beğeni topladı. Kırsal mahalle sakinleri, belediye başkanlarının kendilerini dinlemesi ve çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle Aksoy'a olan güvenlerini dile getirdi.
Budaklı Kırsal Mahallesinden Mehmet Ali Polat, "Başkanımız Suphi Aksoy'un mahallemize gösterdiği ilgi ve alaka, bizleri çok memnun ediyor. Kendisi sık sık ziyaretler düzenliyor ve sorunlarımızı çözmek için çaba gösteriyor. Bu samimi yaklaşım, mahallemizin kalkınması için umut verici. Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Partimizi ve Başkanımızı çok seviyoruz. 31 Mart’ta Kazanan yine biz olacağız." şeklinde konuştu.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise, "Vatandaşlarımızla aramızdaki bu güçlü bağ, belediyemizin hizmetlerini daha etkili bir şekilde planlamamıza ve sunmamıza olanak tanıyor. Halkımızın ihtiyaçlarını doğru anlamak ve çözümler üretmek için her zaman yanlarında olacağız. Merkez mahalle kırsal mahalle ayırt etmeden 55bin vatandaşımıza eşit hizmet anlayışı ile çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. " dedi.

 

AdminAdmin